viernes, 5 de febrero de 2010

Seminari sobre el Sàhara‏

Som de l’entitat Solidaris amb el Poble Sahrauí. Com sabeu fa temps que treballem per a donar a conèixer el conflicte del Sàhara Occidental i la situació que viu el poble sahrauí.

Us convidem a participar a un seminari que hem organitzat per estudiar la situació dels drets al Sàhara Occidental, la part que es troba sota control marroquí. Volem aproximar-nos a la situació dels drets humans, culturals i polítics dels sahrauís que viuen en el territori controlat pel Marroc.
En aquest seminari estudiarem doncs en quina situació es troben els drets a les zones ocupades, alhora que tindrem l’oportunitat de veure unes entrevistes realitzades aquest cap de setmana a activistes sahrauís. Això és especialment rellevant ja que últimament la informació ha estat molt limitada perquè les autoritats marroquines han reaccionat intentant evitar que es filtri cap informació del que passa a la zona.

Ens servirem d’aquestes entrevistes per a analitzar amb més coneixement de causa la situació actual dels drets a la zona.

El seminari és el proper 10 i 11 de febrer, al Casal Pere IV. És gratuït, però per qüestions logístiques necessitaríem que poguéssiu confirmar l’assistència a:

solidarispoblesahraui@gmail.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario