miércoles, 8 de julio de 2009

festa de benvinguda


Diumenge a les 16.30 h. a l'hermita de les Alegries de Lloret de Mar es va donar la benvinguda als infants sahrauís de Lloret i la Selva amb una festa plena d'actes per a petits i grans. Van encetar la tarda una parella de pallassos que feien ballar, cantar i sobre tot riure molt. Pels mes agoserats hi va haber una sessió d'escuma on els canons d'escuma no paraven mai de rajar. Una familia d'acollida va improvitzar uns jocs de cucanya (joc de les cadires, balls, danses), que mes d'un adult s'ho va passar d'alló mes bé.
Pels que no eren tant nens podien gaudir d'una exposició - venta de quadres de pintura del nostre col.loborador Fadel Jalifa i de quadres de sorra porcedents dels campaments. A la jaima es podia veure tè i parlar.
Van ser una tarda molt distreta i molt emotiva ja que hi havia infants que no es van veure mes desde el dia de l'arribada, cal dir que hi va haver infants que no varen venir i els van trobar a faltar, peró no hi ha cap dubte que el diumenge es retrobaran a Barcelona.

No hay comentarios:

Publicar un comentario