sábado, 4 de abril de 2009

vacances en pau 09


Un any més "Lloret (la Selva) amb el Sàhara" amb col.laboració de la delegació del Front Polisari organitzen Vacances en Pau. Es un projecte on les famílies lloretenques i de la resta de la comarca acullen uns infants sahruís durant els mesos d' estiu i els i donen la possibilitat de veure i descobrir un món totalment inexistent, i la de conviure amb altres nens per arribar a tenir una altra imatge del món i fuguir per un temps del la realitat dels camps de refugiats.

Cal fer esment que les condicions de vida als campaments són molt dures en tots els sentits, i els infants són els més afectats perquè no tenen cobertes les necessitats bàsiques per al seu bon creixement i desenvolupament personal. S'aprofita l'estada dels infants sahrauís per fer-los revisions mèdiques i intervencions sanitàries que als campaments de refugiats no es podrien dur a terme.

Es una experiència molt positiva en tots els sentits, tant per l'infant com per la família d'ocollida, i així una vegada més es demostra la soliraditat cap a una poble desterrar i reprimit. A la nostra comarca hi ha previst que aquest estiu arribin 25 infants repartits per totes les poblacions de la Selva.

Telf contacte: 671.669.247 i 680.730.900.

No hay comentarios:

Publicar un comentario